Reception inkluderer

Lokale med bordopstilling efter aftale, garderobe og servering.
Priser er baseret på minimum 30 personer

_____________

Vælg 5 ting
fra receptionslisten

Vin, øl og vand ad libitum i 2 timer

Pris pr. person kr 239,-

_____________

Vælg 10 ting
fra receptionslisten

Vin, øl og vand ad libitum i 2 timer

Pris pr. person kr 309,-

_____________

Snacks til drinks:

Letsaltede Mandler

Store Grønne Dolce Oliven Romana

Dadler i Baconsvøb (lige til at sætte i ovnen)

Pris pr. snack sæt Kr. 55.-

Ekstra timer koster kr 75,- pr person inkl øl, vand og vin ad libitum, buffeten vil stå fremme i ca. 2 timer

Receptionslisten

Fisk

Tun som tatar i voulavent med ærteskud

Rimet laks med ærtepuré, Paranødder og rørt creme fraiche på crouton

Kammusling stegt med peberrods-æblecreme med snittet radisse

Tiger reje dybstegt i pankomel med chili med aioli dip

Skal båd med rygeost rørt ned akvavit og sødmælk, røget laks og purløg

 

Kød

Parmaskinke med dadel tomat, timian og rucola

Foie Gras terrin med æble og timian

Anderilette med purløg-kørvel-skalotteløg-forårsløg creme fraiche dressing

Kalveterrin af kalvebryst og mørbrad med sennepsgrebiche og frissesalat

Cocktailpølser i svøb af kalvebacon

Sandwich med poulardbryst og tzatziki

 

Vegetar

Gazpacho – serveres kold
 agurk

Cocktailtomater, med mozzarella, og basilikum

Spansk Tortilla med løg, kartofler, rosmarin og hvidløg

Svamperagout i butterdejstærter

Rosmarin skaller med oliventappanade, hel oliven med mandel og rosmarin

 

Ost

Cream cheese rørt med citronskal, purløg og radise på rugbrødscrouton

Peccorino med karamelliseret pæremarmelade

Pumbernikkel med blå kornblomst og radisse. Balsamico

Firkantet skal med gedeost gratineret ned smør
 

Sødt

Gulerods muffin med frosting

Chokoladetrøffel rullet i kakao

Petit four med hindbær og hvid chokolade

Sarah bernard

Toppen