Nytår ud af huset

___________________

 

Forret

Hummerbisque kogt på skalder, cognac og fløde. Hertil letrøget kammusling carpaccio pyntet med dild estragon, cremefraiche og let syltede frisse.

 

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med græskar pure, confiteret kartoffel fondant, confiterede rødløg og svampe rødvins sauce. Pyntet med kørvel og karse.

 

Dessert

Pekan pie med kanel-vanilje cream og blomme kompot. Pyntet med rød skov syre.

Til nytårs champagnen

1 stk. hjemmelavet kransekage pr. person.

Nytårsmenu

______________

 

Til Afhentning den 31. december mellem kl. 15.00 & 17.00 i Restauranten.

Maden skal bare varmes og anrettes.
Der medfølger en enkel brugsanvisning til hvordan vi anbefaler du skal gøre.

 

Pris kr. 295,-

 

Min. 2 kuverter ved afhentning (mellem kl 15 og 17)

Toppen