Nytår ud af huset

___________________

 

Appetizer

Lakse rillette rørt med syrnet fløde, citronskal og estragon. Toppet med salat af radiser og karse.

 

Forret

Jordskokke creme suppe serveret med rimet torsk og, krydderurte cremefraiche, hertil frisk bagt brød.

 

Hovedret

Medaljon af oksemørbrad serveret med glaseret gulerødder og ovnbagte pastinakker, pommes Anna og madagaskar peber sauce smagt til med cognac.

 

Dessert

Bagt chokolade kage med kokos, serveret med orange creme og safran syltede ananas.

Nytårsmenu

______________

 

Til Afhentning den 31. december mellem kl. 15.00 & 17.00 i Restauranten.

Maden skal bare varmes og anrettes.
Der medfølger en enkel brugsanvisning til hvordan vi anbefaler du skal gøre.

 

Pris 4 retter kr. 295,-

 

Min. 2 kuverter ved afhentning (mellem kl 15 og 17)

Toppen